Condamnat de Tribunalul București pentru abuz în serviciu, medicul Florin Secureanu a promovat proba scrisă a concursului pentru funcția de manager al Spitalului din Jibou

Florin Secureanu, fostul director al Spitalului Malaxa din București condamnat în luna aprilie de Tribunalul București la închisoare pentru abuz în serviciu, a trecut de proba practică a concursului  pentru funcția de manager al Spitalului Orășenesc Jibou.

Secureanu a promovat proba scrisă cu 88 puncte, iar ceilalți candidați nu au obținut note de trecere, fiind respinși. Desigur, rezultatele nu sunt definitive și pot fi contestate. Ceilalți doi candidați sunt Corina Micle, directorul în funcție al unității medicale, și Cornel Pop, consilier local. Potrivit datelor oficiale, Florin Secureanu a fost condamnat de Tribunalul București la 5 ani și 10 luni de închisoare pentru abuz în serviciu, dar sentința nu este definitivă. Am încercat să aflăm care este privită această „mișcare” de personal de către angajați ai unității sanitare din Jibou, dar cei pe care i-am contactat telefonic au refuzat.

Fotografie cu caracter ilustrativ

Leave a Comment