Condamnare în cazul atacatorului din Horoatu Crasnei

Un bărbat în vârstă de 61 de ani, din comuna Horoatu Crasnei ce a fost reținut la finalul lunii februarie sub acuzația de tentativă de omor, a fost condamnat la trei ani și patru luni de închisoare. Soluția a fost pronunțată zilele trecute și nu este definitivă. 

Reamintim că fapta a avut loc în seara zilei 21 februarie, când, pe fondul consumului de alcool, între doi bărbaţi de 43, respectiv 61 de ani, ambii din comuna Horoatu Crasnei, s-a iscat un conflict, moment în care bărbatul de 61 de ani l-a înţepat cu un cuţit în zona gâtului pe cel de 43 de ani.

Persoana bănuită de comiterea faptei a fost reţinută şi depusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj, în prezent aflându-se încarcerată în Penitenciarul Oradea.

La circa două luni de la producerea incidentului, magistrații Tribunalului Sălaj au pronunțat sentința. „(…) condamnă inculpatul RA, fără antecedente penale, (…), la pedeapsa de 3 (trei) ani şi 4 (patru) luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor împotriva unui membru al familiei. (…) Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare”, se precizează în minuta ședinței din 25 aprilie 2019.

Leave a Comment