Concluzie în accidentul grav de sâmbătă: tânăra din Sărmăşag S-A SINUCIS

Aşa cum de altfel, toată lumea bănuia, şi cum au declarat martorii oculari ai accidentului, tânăra care a pierit în cumplitul eveniment rutier de sâmbătă produs în apropierea localităţii Ardud, judeţul Satu Mare, ar fi ales singură să moară într-un asemenea mod, punând astfel în pericol şi alte vieţi omeneşti precum şi siguranţa şi securitatea în trafic. Tânăra femeie din Sărmăşag a intrat deliberat cu autoturismul pe contrasens, accelerând şi ignorând orice posibilitate sau variantă de evitare a coliziunii, potrivit martorilor, concluzie la care au ajuns şi poliţiştii, după efectuarea cercetărilor la faţa locului şi după ce au reuşit să pună cap la cap întregul fir al evenimentelor derulate, practic, pe parcursul a câteva secunde. Polițiștii au concluzionat că E.K., tânăra de 28 de ani din Sărmăşag, s-a sinucis.

Ofiţerii au ajuns la această concluzie atât în urma declarațiilor date de șoferul TIR-ului, martori oculari dar și a celor relatate de familia victimei decedate. Șoferul TIR-ului a declarat că a văzut autoturismul condus de tânără venind cu viteză tot mai mare din față mergând de pe o bandă pe alta. Membrii familiei le-au spus totodată anchetatorilor că tânăra a amenințat de mai multe ori că se va sinucide şi că va alege să încheie socotelile cu viaţa la volanul mașinii. Familia ar fi încercat de multe ori să-I scoată tinerei din cap aceste gânduri negre însă fără niciun rezultat, ba chiar au ascuns cheile de la autoturism şi i-au dezumflat roțile, de mai multe ori. Se pare că tânăra nu ar fi avut nici un trecut medical prea limpede, pe fond psihiatric, urmând în câteva rânduri tratamente medicamentoase pentru depresie.

Alte articole

4 Thoughts to “Concluzie în accidentul grav de sâmbătă: tânăra din Sărmăşag S-A SINUCIS”

 1. Tăunul

  Vai de sărmanii părinţi !

  1. Anonim

   daca au stiut ca e nebuna, de ce nu au anuntat politia sa nu nenoroceasca si pe altii.

 2. Anonim

  „au ajuns la această concluzie atât în urma declarației date de șoferul TIR-ului, a celor ale membrilor familiei femeii dar şi a celor concluzionate în urma cercetării la faţa locului şi a concluziilor venite în urma activităţilor specifice”
  Excelenta combinatie de cuvinte. Suava limba romana!

 3. Anonim

  e greu de inteles de ce acesti oameni aflati in suferinta, daca tot vor sa incheie socotelile cu viata, de ce nu aleg alte metode si tin neaparat sa nenoroceasca si alte vieti nevinovate! Groaznic.

Leave a Comment