Colonelul Florin Pop a plecat la cele veșnice

Sălăjeanul Florin Pop, șeful centrului Național Operațional al IGSU, un om extrem de îndrăgit, cald și generos, dedicat meseriei pe care a slujit-o mai bine de două decenii, după o boală necruțătoare, a trecut la cele veșnice.
Perseverența și determinarea au fost definitorii în activitatea sa, calități dovedite până la final, când a pierdut dificila luptă cu o boală nemiloasă. A fost un vizionar, un om cu excelent potențial și un exemplu de profesionalism pentru toți cei care l-au cunoscut și au avut privilegiul să lucreze în aceeași echipă. A condus și coordonat, în decursul carierei sale, nenumărate misiuni complexe, atât în țară, cât și peste hotare.
A participat, în calitate de team lider, la prima misiune a modulului salvatorilor români, în afara granițelor țării, în sprijinul autorităților și comunităților din Grecia, zonă grav afectată de incendiile de pădure.
Dumnezeu să-l odihnească în pace și să aline suferința celor dragi lui, rămași printre noi.

6 Thoughts to “Colonelul Florin Pop a plecat la cele veșnice”

 1. […] și au avut privilegiul să lucreze în aceeași echipă. A… Articolul Colonelul Florin Pop a plecat la cele veșnice apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

  1. Anonim

   A fost un Om și un profesionist adevărat!
   Veșnică lui pomenire !

 2. Sarkozi

  Un om care nu a fost apreciat la adevărata valoare,odihna veșnică

 3. Anonim

  Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

 4. Anonim

  Sincere condoleante familiei!

 5. Aurel terhes

  Veșnică sai fie pomenirea! Oamenii buni nu mor ei se duc la ceruri ptr a ne supraveghea și a cere lui Iisus sa ne ocrotească! Nu te voi uita niciodată și nici sufletul tău blând!

Leave a Comment