Câștigătorii concursului județean „Prietenii Pompierilor”

Etapa județeană a concursului „Prietenii Pompierilor” s-a desfășurat în data de 14 iunie, la Stadionul Municipal Zalău. Acesta este un eveniment sportiv organizat de Inspectoratul Școlar Județean Sălaj și Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” al judeţului Sălaj (ISU Sălaj).

La concurs au participat cinci echipaje mixte de elevi, cu vârste cuprinse între 11 – 15 ani, provenind de la școlile din Zalău, Plopiș, Românași, Marca și Surduc.

În cadrul acestui concurs, cei înscriși au avut de parcurs trei probe (una teoretică și două practice), prin care s-a urmărit testarea cunoștințelor teoretice, capacitățile fizice și abilitățile de intervenție ale participanților.

Premiile au fost acordate de Consiliul Judeţean Sălaj (CJ Sălaj), fiind oferite câștigătorilor de către vicepreședintele Cristian-Claudiu Bîrsan. La festivitatea de premiere au mai fost prezenți inspectorul școlar general prof. dr. Gheorghe-Vasile Bulgărean și inspectorul șef al ISU Sălaj, Vasile-Adrian Dobocan.

Primul loc în concurs a fost ocupat de echipa Școlii Gimnaziale nr. 1 Plopiș, pe locul doi s-au clasat elevii de la Școala Gimnazială nr. 1 Românași, iar locul al III-lea a revenit elevilor Școlii Gimnaziale nr. 1 Marca.

Câștigătorii concursului „Prietenii Pompierilor” au primit diplome și cupe, iar echipele clasate pe  primele trei poziții au plecat acasă și cu premii în bani, oferite cu sprijinul CJ Sălaj.

One Thought to “Câștigătorii concursului județean „Prietenii Pompierilor””

  1. […] Etapa județeană a concursului „Prietenii Pompierilor” s-a desfășurat în data de 14 iunie, la Stadionul Municipal Zalău. Acesta este un eveniment sportiv organizat de Inspectoratul Școlar Județean Sălaj și Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” al judeţului Sălaj (ISU Sălaj). La concurs au participat cinci echipaje mixte de elevi, cu vârste cuprinse între 11 – 15 ani, provenind de la școlile din Zalău, Plopiș, Românași, Marca și Surduc. În cadrul acestui concurs, cei înscriși au avut de parcurs trei probe (una teoretică și două practice), prin care s-a urmărit testarea… Citeste mai mult […]

Leave a Comment