Când trenul să târăște spre Zalău

Zeci de călători au fost obligați să coboare astăzi din trenul R 4.454 din cauza unei defecțiuni. Incidentul a avut loc în stația din Mirșid, iar călătorii au fost preluați de altă garnitură.
Problema ne-a fost sesizată de mai mulți călători aflați în tren. Neregulile au apărut între între localitățile Cuceu și Mirșid. Garnitura a redus exagerat de mult viteza. „Am plecat din Jibou la 17 și 16 minute, ora fixată. Până la Cuceu am călătorit relativ bine. Între Cuceu și Mirșid, trenul abia s-a târât mergând cu 15 – 20 de kilometri pe oră și oprind de patru sau cinci ori. În stația din Mirșid, conductorul a venit și și-a cerut scuze spunând că au o defecțiune și că va trebui să coborâm, pentru că va veni o garnitură după noi, de la Zalău. Suntem 20 – 25 de călători, care am coborât. La 18.40 a venit garnitura care ne-a dus în bune condiții la Zalău. Trenul Jibou – Zalău ar fi trebuit să ajungă la ora 17.53, iar o călătorie costă 5,5 lei”, ne-a declarat unul dintre călători.

One Thought to “Când trenul să târăște spre Zalău”

  1. […] Zeci de călători au fost obligați să coboare astăzi din trenul R 4.454 din cauza unei defecțiuni. Incidentul a avut loc în stația din Mirșid, iar călătorii au fost preluați de altă garnitură. Problema ne-a fost sesizată de mai mulți călători aflați în tren. Neregulile au apărut între între localitățile Cuceu și Mirșid. Garnitura a redus exagerat de mult viteza. „Am plecat din Jibou la 17 și 16 minute, ora fixată. Până la Cuceu am călătorit relativ bine. Între Cuceu și Mirșid, trenul abia s-a târât mergând cu 15 –…  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment