Campanie pentru prevenirea accidentelor: Motocicliștii sălăjeni au protestat la Cluj

 

Aproximativ 350 de motocicliști din mai multe județe ale Transilvaniei s-au reunit duminică la Cluj-Napoca, pentru a participa la un eveniment prin care să atragă atenția participanților la trafic asupra pericolului accidentelor rutiere.

Participanţii la manifestare, motociclişti din judeţele Cluj, Maramureş, Satu Mare, Alba, Braşov și Sălaj s-au adunat duminică în jurul orei 14 pe platoul din faţa Sălii Sporturilor din Cluj-Napoca, de unde au pornit în marş cu motocicletele prin cartierul Mănăştur – Centru – cartierul Mărăşti şi retur.

Organizatorul marşului, Paul Sorinca, a declarat presei că au fost mulţi motociclişti victime ale accidentelor, fiind înregistrate în judeţul Cluj, anul trecut, într-o singură zi, 8 accidente de motocicletă. „Campania intitulată <<Atenţie la motociclişti>> are scopul de a preveni incidentele în trafic, atât în ceea ce îi priveşte pe motociclişti, cât şi de responsabilizare a acestora dar şi a celorlalţi participanţi la trafic, şoferi şi biciclişti. Cea mai gravă problemă din trafic este lipsa de atenţie, ar trebui să fim cu toţii, şoferi şi motociclişti, mai atenţi când suntem în trafic. Şi gropile de pe străzi reprezintă o problemă. Au fost mulţi motociclişti victime ale accidentelor, în judeţul Cluj au avut loc anul trecut, într-o singură zi, 8 accidente de motocicletă, ceea ce este enorm”, a spus Sorinca.

Motocicliştii au împărţit şoferilor şi trecătorilor autocolante cu mesajele „Atenţie la motoclicilişti, şi noi existăm în trafic” şi „Asigură-te de două ori”.

One Thought to “Campanie pentru prevenirea accidentelor: Motocicliștii sălăjeni au protestat la Cluj”

  1. Gghhgjj

    Sa we educe pe ei ,in primul rand !!!!!

Leave a Comment