Bunuri furate de doi bărbaţi – recuperate de polițiști

Doi bărbaţi cu vârsta de 32 și 36 de ani din Zalău şi Mirșid, bănuiţi de comiterea unui furt şi reţinuţi pentru 24 de ore, au fost arestaţi preventiv. După cum au explicat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, persoanele bănuite de comiterea furtului calificat dintr-o locuință din Mirșid au fost arestate în cursul zilei de joi, 4 noiembrie, iar bunurile furate au fost recuperate și predate persoanei vătămate. Cei doi bărbați sunt bănuiți că în noaptea de 18 spre 19 octombrie ar fi pătruns prin escaladare într-o locuință din Mirșid, aflată în construcție, de unde ar fi sustras mai multe bunuri și scule în valoare de 1300 de euro.

Astfel, polițiștii au continuat investigațiile și în cursul zilei de  4 noiembrie au descoperit bunurile furate care se aflau în saci menajeri, ascunse în grădina locuinței uneia dintre persoanele bănuite, în cartierul Ortelec din municipiu. Bărbatul din Zalău este cercetat și pentru conducere fără permis, deoarece acesta s-a dus la locul faptei cu maşina cu toate că nu poseda permis de conducere.

“La propunerea procurorului de caz, instanța a dispus arestarea preventivă, pentru 20 de zile, față de bărbatul din Zalău și control judiciar, pentru 60 de zile, față de bărbatul de 36 de ani, din Mirșid. Polițiștii continuă cercetările, în vederea administrării întregului probatoriu în cauză”, au precizat reprezentanţii IPJ Sălaj.

Leave a Comment