Blocata in casa

Blocata in casa

Parintii unei fetite de un an si jumatate, din Simleu Silvaniei, au trecut prin momente de groaza, marti dupa-amiaza, dupa ce copila a ramas blocata singura in apartamentul in care locuiau. Speriati, acestia au sunat imediat la numarul unic de urgenta 112. Potrivit consilierului juridic din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Porolissum al judetului Salaj, Gheorghe Marcus, la fata locului au intervenit imediat pompierii militari. Cadrele Sectiei de Pompieri Simleu Silvaniei au fost solicitate sa intervina, miercuri, la ora 17.30, pentru deblocarea usii unui apartament de pe strada Partizanilor. Pompierii au deblocat usa locuintei unde a fost gasita minora de un an si jumatate, a declarat Gheorghe Marcus. Din fericire, fetita a fost gasita teafara.

Interventie cu greutate

O femeie supraponderala din municipiul Zalau, in varsta de 74 de ani, a solicitat, marti seara, sprijinul pompierilor militari pentru a ajunge la spital. Aceasta avea nevoie de ingrijiri medicale, fiind, insa, in imposibilitatea de a se deplasa pana la ambulanta. Pompierii au intervenit marti seara, in jurul orei 22, pentru transportarea unei persoane supraponderale din locuinta sa de pe strada Olarilor si pana la ambulanta. Aceasta avea nevoie de ingrijiri medicale, a precizat Gheorghe Marcus. Femeia nu se afla la prima solicitare de genul, avand nevoie in repetate randuri de ajutorul pompierilor.

Femeia a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Zalau, unde a fost diagnosticata cu fractura de col femural. A fost internata la Sectia de Ortopedie a spitalului, unde va mai ramane sub supraveghere medicala.

Alte articole

Leave a Comment