Bilanț rutier de weekend: trei accidente cu cinci victime

Nu există niciun sfârșit de săptămână fără să avem parte de evenimente rutiere pe drumurile județului. În noaptea de sâmbătă spre duminică (19/20 august a.c.), la 00.15, un bărbat de 54 de ani, din Şimleu Silvaniei, conducea autoturismul pe DN 1 H, prin localitatea Pericei, iar pe un sector de drum în aliniament a adormit la volan, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un cap de pod. Evenimentul s-a soldat cu rănirea conducătorului auto.

În după-amiaza aceleiași zile, la ora 18:45, în localitatea Sîncraiu Almașului, un sătmărean de 55 de ani, în timp ce conducea autoturismul, din cauza neadaptării vitezei de depasare la condiţiile de drum – curbă la dreapta şi carosabil umed, a pierdut controlul volanului, a patruns pe sensul opus de circulaţie şi a intrat într-un cap de pod. În urma impactului, şoferul a fost rănit uşor.

Al treilea eveniment rutier s-a produs în noaptea de duminică spre luni (20/21 august a.c.), la ora 00:25, în localitatea Sînmihaiu Almașului. Un bărbat de 47 de ani, conducea autoturismul pe direcţia Cluj -Zalău, iar datorită neadaptării vitezei de deplasare la conditiile de drum- carosabil umed, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un cap de pod.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a trei persoane. Este vorba despre conducătorul auto, pasagerul de pe locul din dreapta faţă, un minor de 17 ani şi pasagerul de pe bancheta din spate, o femeie de 42 de ani. În toate cazurile, participanţii la trafic au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările pentru vătămare corporală din culpă.

 

 

 

Alte articole

Leave a Comment