Baut si fara permis la volanul masinii furate

Baut si fara permis la volanul masinii furateUn zalauan de 21 de ani a avut ghinionul de a fi implicat, in noaptea de miercuri spre joi, intr-o tamponare pe strada Gheorghe Doja din Zalau. Tanarul sofer, pe nume Andrei B., nu doar ca s-a urcat baut la volan, dar nici nu avea permis de conducere.

Ba mai mult, in urma cercetarilor, agentii de siguranta publica din cadrul Politiei Municipiului Zalau au constatat ca masina pe care o conducea era furata. In cauza, tanarul sofer s-a ales cu dosar penal de cercetare pentru savarsirea infractiunilor de conducere sub influenta bauturilor alcoolice, de conducere fara permis, precum si pentru comiterea infractiunii de furt.

Fara permis de conducere, la volan

Si in decursul zilei de marti, in cadrul activitatilor de control si supraveghere a traficului rutier, politistii din cadrul Postului de Politie Plopis l-au identificat pe Florian V., de 19 ani, din comuna Plopis, in timp ce conducea autoturismul pe DJ 110 F, intre localitatile Plopis si Fagetu, fara a poseda permis de conducere. Politistii au intocmit in cauza dosar de cercetare penala, pentru savarsirea infractiunii prevazute de Art.86, pct.1, din OUG 195/2002, privind circulatia pe drumurile publice.

Evaziune fiscala la puterea a treia

Trei barbati, fiecare din trei localitati salajene, sunt cercetati de politistii din cadrul Postului de Politie Hereclean pentru savarsirea infractiunii de evaziune fiscala. Acestia, Tibor S., de 37 de ani, din Archid, K. Elek, de 20 de ani, din Samsud, si Gheorghe A., de 43 de ani, din Chilioara, in cursul anului 2008, au efectuat trei lucrarii de constructii, pentru care au incasat suma de 23.000 de lei, neinregistrata in evidentele contabile, sustragandu-se astfel de la plata obligatiilor fiscale catre bugetul de stat.

Alte articole

Leave a Comment