Fost campion naţional la atletism, bătut în plină stradă

Distracţia de vineri seara s-a încheiat pe patul de spital pentru un tânăr din Zalău. Ionuţ B., în vârstă de 26 de ani, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău cu leziuni grave în urma unei altercaţii avute în plină stradă cu un alt tânăr, Dacian S., în vârstă de 33 de ani. Potrivit informaţiilor primite de la Tincuţa Dumuţa, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, evenimentul a avut loc în jurul orei 3, pe bulevardul Mihai Viteazul, în zona localului Imbiss. Se pare că scandalul ar fi pornit de la prietena victimei. Deranjat de modul în care Dacian S. i s-a adresat iubitei sale, Ionuţ B. ar fi aruncat cu o scrumieră către acesta, moment ce a dus la o bătaie în toată regula.  Potrivit sursei citate, tânărul de 26 de ani a fost transportat la spital, iar în cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru tulburarea liniştii publice.

Ionuţ, fost atlet, legitimat la Clubul Sportiv Municipal Zalău, s-a retras din activitatea sportivă în urmă cu câţiva ani din cauza unor probleme de sănătate. Ultimul titlu cucerit de acesta a fost cel de campion naţional la tineret în 2007.

Potrivit apropiaţilor tânărului, acesta este în afara oricărui pericol, însă va rămâne totuşi încă câteva zile sub supraveghere medicală.  De asemenea, conform aceleaşi surse,  fostul sportiv a depus, în cursul zilei de sâmbătă, plângere la poliţie.

Leave a Comment