Bărbatul lovit pe trecerea de pietoni de la Astralis a decedat

Sorin P., tânărul de 26 de ani care a accidentat, săptămâna trecută, un bărbat în vârstă de 56 de ani, în zona Astralis, va fi urmărit penal pentru ucidere din culpă, după ce victima a decedat ieri noapte.

În 27 aprilie, în jurul orei 23.20, Sorin P., aflat la volanul unui autoturism deşi nu deţinea permis de conducere, l-a accidentat grav pe Marinică T., care se angajase în traversarea regulamentară a străzii prin loc marcat şi semnalizat. Tânărul a fugit de la locul accidentului, iar în ziua următoare a fost dat în consemn la frontieră. Prins în timp ce încerca să părăsească teritoriul ţării pe la Vama Borş, el a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior, arestat pentru 29 de zile.

Victima a ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor Zalău prezentând multiple traumatisme, hemoragie subrahnoidiană, fractură de os zigomatic, precum şi fractură la nivelul ambelor gambe. Internat la Secţia Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, bărbatul de 56 de ani s-a stins joi noaptea.

Alte articole

Leave a Comment