Bărbat în stare gravă după ce a căzut de pe maşina de gunoi

Un bărbat de 64 de ani, angajat al socităţii de salubritate Brantner, a ajuns în stare gravă la spital duminică, 14 octombrie, în jurul orei 16, după ce a fost implicat într-un accident produs în timpul orelor de program.
Mai exact, bărbatul s-a dezechilibrat şi a căzut de pe scara exterioară din partea dreaptă-spate a autospecialei, în timp ce şoferul, un bărbat de 40 de ani, efectua manevre de intrare pe Aleea Toamnei din municipiu. În cădere, angajatul a suferit un traumatism cranian, devenind inconştient. Victima a fost transportată de urgenţă la spital, pentru îngrijiri medicale şi investigaţii.
Conducătorul auto a fost testat cu etilotestul, aparatul indicând o alcoolemie de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj.
Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi vătămare corporală din culpă.

Alte articole

3 Thoughts to “Bărbat în stare gravă după ce a căzut de pe maşina de gunoi”

 1. vinovatul principal este firma Brantner

  sa fie amendata si FIRMA Brantner !
  este principalul vinovat !
  nu verifica soferii al intrare si iesire din tura, daca consuma sau au consumat alcool / droguri (aurolac) ! si nu doar soferii, ci toti angajatii, chiar si cei de la birouri, caci nu odata au fost cazuri in care a venit cate unul bat manga la birou si/sau a chefuit in timpul serviciului !!!
  nu ofera echipament de protectie la angajati ! nici macar instructajul nu este facut cum cere legea ! este doar formal, se semneaza ca si „primarii”, nimeni nu stie ce semneaza acolo !

 2. Anonim

  Vrem controale serioase ITM, RAR, ISCTR etc pana nu vor muri oameni la aceasta firma suspecta

 3. Anonim

  o fi ea suspecta, dar nimeni si nimic nu se atinge de ea in Salaj. Au dat partea leului si acuma sunt protejati cat timp sunt aceasi oameni care au „rezolvat” acest contract pe 10-15 ani

Leave a Comment