UPDATE Alarmă falsă! Bagajul suspect găsit în centrul Zalăului era plin cu haine şi cărţi

Update ora 21.15 Alarma de pe strada Corneliu Coposu a fost falsă, au constatat pirotehniştii SRI Sălaj, care au descoperit în valiza suspectă doar nişte haine, cărţi şi obiecte personale. „O echipă pirotehnică a SRI a întreprins măsurile specifice care se impun în astfel de situaţii, bagajul nu prezenta niciun element de interes pirotehnic şi a fost predat organelor de aplicare a legii”, ne-a declarat Ovidiu Marincea, purtătorul de cuvânt al SRI.

Ştire Iniţială

Un geamantan suspect a fost găsit vineri seara, în jurul orei 18, pe strada Corneliu Coposu din Zalău, pe trotuar, între clădirile Curţii de Conturi Sălaj şi ale Camerei de Comerţ şi Industrie din Zalău. Zona a fost imediat securizată de către poliţişti, la faţa locului fiind solicitată echipa de pirotehnişti a Serviciului Român de Informații – Direcţia Judeţeană Sălaj. Potrivit informaţiilor furnizate de către Ovidiu Marincea, purtătorul de cuvând al SRI, pirotehniştii instituţiei efectuează la această ore inspecţia geamantanului. „Este vorba despre o procedură standard în astfel de situaţii, pentru a stabili daca geamantanul prezintă sau nu pericol”, a precizat oficialul SRI.

În zonă s-au deplasat şi reprezentanţii ISU Porolissum Sălaj cu un echipaj SMURD şi o autospecială. Accesul a fost restricţionat până la soluționarea situației.

Alte articole

4 Thoughts to “UPDATE Alarmă falsă! Bagajul suspect găsit în centrul Zalăului era plin cu haine şi cărţi”

 1. Anonim

  Si-o uitat Como bagajul?

 2. Anonim

  Prost mare era tipa de la bar in loc sa se uita ea suna la 112 in Zalau ce pericol pote sa fie un betiv sigur a uitat acolo jeanta

 3. Anonim

  viseaza si a nostri bombe :)) ca e oras important pe harta lumi 🙂

 4. Alfaman

  Nu era a lui como fiindca in interior erau carti. Daca sunt din alea de „cruce” atunci e alta poveste. Ca nu e specificat ce fel de carti.

Leave a Comment