Azi dimineaţă: Evazionişti sălăjeni, ridicaţi de mascaţi

În această dimineaţă, poliţiştii sălăjeni au descins în 26 de locaţii de contrabandişti din judeţele Sălaj, Maramureş şi Satu Mare, pentru destructurarea unei grupări suspectată de trafic ilegal cu produse accizabile aduse din Ucraina.
Poliţiştii sălăjeni, sprijiniţi de poliţişti din judeţele Satu Mare şi Maramureş, au descins la domiciliile şi reşedinţele a 23 de persoane suspectate că introduc în ţară, prin contrabandă, produse suspuse accizării, sustrăgându-se astfel de la plata taxelor vamale, precizează Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).
După introducerea în ţară, mărfurile erau distribuite către persoane din judeţul Sălaj, care nu-şi declarau la organele fiscale veniturile obţinute fie din vânzarea lor, fie din producerea de alcool.
După finalizarea acţiunii, vom reveni cu amănunte.

Alte articole

6 Thoughts to “Azi dimineaţă: Evazionişti sălăjeni, ridicaţi de mascaţi”

 1. maria

  dar traficanti de tigari?de acolo trebuie sa va luati in continuare spaga?sau va este frica pentru ca va au la mana?politia zalau este pe o mana cu traficanti altfel cum va explicati ca traficantii si vanzatorii isi vad linistiti in continuare de bisnita lor fara sa fie deranjati?

 2. Anonim

  d-na MARIA are pefecta dreptate

 3. Anonim

  vinzatorii de tigari fac ce vreau ei in zalau Politia nu-i vede

 4. DAN ioan STANCIU;

  uite ce e fraierilor, eu fac acasa in beciul meu palinca inca de pe vremea cand tata era director Publiserv Zalau, si le vindeam in tara cu masina mea rosie de bacau. Nu m-a prins nici un politai, nici un gardian fiscal. De ce? pentru ca nu sunt fraier. Cand s-a mutat tata cu serviciul la Sibiu, m-am mutat si eu, normal. Vin mai rar in zalau, cu masina burdusita de palinca si tot nu ma prinde nimeni. De ce oare, stimati politai? Pentru ca sunt baiat destept! Na!

 5. tehnicianul auto

  pentru prec edentul comentator: masina in cauza are numarul BC-03-RAM

 6. maria

  tehnicianul auto esti un iuda.sa iti fie rusine.

Leave a Comment