Aventuri nocturne: bine alcoolizat, a ajuns cu mașina în zidul unei case

Zilele de weekend reprezintă pentru mulți un bun prilej de distracție, din păcate însă, cu ignorarea totală a legilor dar mai ales a pericolului la care se expun atunci când, după ce au băut, se urcă la volanul autoturismului.În noaptea de 4 spre 5 noiembrie a.c., ora 2.30, un tânăr de 21 ani din Jibou, conducea autoturismul pe direcţia Zalău-Jibou, iar la intersecţia cu strada 1 Mai nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un imobil, provocând distrugeri serioase. La testarea cu alcooltestul a rezultat o alcoolemie de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma impactului, conducătorul auto şi doi pasageri, ambii din Jibou au suferit leziuni. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi conducere pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Alte articole

2 Thoughts to “Aventuri nocturne: bine alcoolizat, a ajuns cu mașina în zidul unei case”

  1. Anonim

    Unde ai vazut tu pagube serioase ma omule ? Daca tot vreti sa scrieti articol despre ce s-a intamplat scrieti macar adevaru oameni prosti !

  2. Anonim

    Spune unde ai vazut pagube serioase ? Scrie adevaru daca tot scrii ! Numa pirule sa iti cumperi de pe banii castigati din acest articol !

Leave a Comment