Avansări în grad de Ziua Poliţiei

Ziua Poliţiei Române a fost marcată la Zalău, vineri, 23 martie, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, printr-o şedinţa festivă, la care au participat, alături de poliţişti, şi oficialităţi local şi reprezentanţi ai celorlalte arme din Ministerul Afacerilor Interne. În acest cadru, prefectul Florin Florian a prezentat mesajul Ministrului Afacerilor Interne Carmen Daniela Dan, iar șeful Direcției Județene a Arhivelor Naționale, Dănuț Pop, a vorbit despre semnificația Zilei Poliției.

La rândul său, comisarul șef de poliție Miron Aurel Ştirb, împuternicit inspector șef, a prezentat mesajul inspectorului general al Poliţiei Române, chestor principal de poliţie Ioniță Alexandru Cătălin, şi a transmis polițiștilor și familiilor acestora mulțumirile și recunoștința sa, pentru responsabilitatea cu care tratează rigorile acestei profesii şi pentru sacrificiile pe care, adeseori, sunt nevoiţi să le facă.

În cadul şedinţei au fost avasaţi în gradul profesional următor la împlinirea stagiului 42 de poliţişti, din care 21 de ofiţeri şi 21 agenţi de poliție. Corpul Teritorial al Polițiștilor Sălaj a înmânat deplomele şi plachetele de onoare poliţiştilor care s-au remarcat în activitatea profesională în cursul anului 2017. Alte trei plachete au fost înmânate celor trei polițiști care în cursul acestui an s-au pensionat. De asemenea, Asociația Sportivă Dinamo Sălaj a premiat polițiștii care au obţinut rezultate foarte bune la competiţiile sportive.

Alte articole

4 Thoughts to “Avansări în grad de Ziua Poliţiei”

 1. Anonim

  De ce nu Scrieti adevarul:Sedinta de partid(PSD) la Politie.

 2. Anonim

  Ti se face greață.

 3. Ce se tot avanseaza absolventii de Goldis

  in fiecare an, de parca ce fapte de vitejie fac in judetul asta uitat de lume, unde cele mai grave fapte sunt trecerea pietonilor prin locuri nemarcate, parcarea in locuri nepermise, etc.

 4. Anonim

  naspa ! iesi lapensie imensa la48 – 50 de ani si dupa aceea iti cauti loc demunca la stat !!
  ia spunene Tibi pe cati ai angajat la consiliul judetena, sau pe cati are mai noi pe lista Ciunt, Fort, Balajel, sa fie angajati la primaria Zalau.
  cine e ofiterul pensioner cu pensie de 2000 de euro, adica 9200 lei care e pe trepteleprimariei zilnic? gici 🙂

Leave a Comment