Au tâlhărit o femeie și au ajuns în arest

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Sălaj au dispus reținerea, pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al instituției față de trei tineri cu vârsta de 19 și 21 de ani, din localitatea Cehu Silvaniei ,bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.
Potrivit reprezentanților IPJ Sălaj, în urma cercetărilor efectuate, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale împreună cu polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cehu Silvaniei îi bănuiesc pe cei trei tineri că, în noaptea de 27 pe 28 decembrie, în jurul orei 5, în timp ce aveau fețele acoperite, ar fi pătruns  în locuința unei femei din localitatea Cehu Silvaniei, pe care ar fi agresat-o și căreia i-a luat 180 de lei. Cei trei tineri vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou pentru dispunerea de măsuri legale. Polițiștii continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor în cauză și pentru recuperarea prejudiciului cauzat.

foto cu caracter informativ

One Thought to “Au tâlhărit o femeie și au ajuns în arest”

  1. […] Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Sălaj au dispus reținerea… Citeste mai mult […]

Leave a Comment