Au fost afişate rezultatele la examenul pentru angajarea în Poliţie

Poliţia Română a publicat pe site-ul oficial rezultatele obţinute de candidaţii înscrişi la concursul pentru încadrare din sursa externă sau reîncadrare a celor care au mai activate în sistem. Poliţia Română a scos la concurs 1.853 posturi vacante de agenți, prin încadrare directă, din sursă externă, respectiv pentru ocuparea unui număr de 47 posturi vacante de agenți de poliţie, prin reîncadrare. Doar candidaţii care au obţinut minimum 7 au fost declaraţi admişi. Listele au fost publicate luni seara astfel încât termenul de depunere a contestaţiilor a început să curgă de la ora publicării. “Eventualele contestaţii cu privire la rezultatul de la proba scrisă pot fi depuse în termen de 24 de ore, calculat de la ora menționată în prezentul anunț, ca fiind ora publicării anunțului, la unitățile teritoriale care au efectuat recrutarea” se arată într-un comunicat al Poliţiei Române. Pentru cele 22 de locuri scoase la concurs de IPJ Sălaj au rămas în competiţie după probele eliminatorii, 143 de candidaţi. Numărul celor care au trecut pragul IPJ pentru a-şi depune dosarul de participare la concurs sau pentru a solicita informaţii despre acesta a fost peste 1000. Cea mai mare medie din judeţ a fost 9.40, fiind obţinută de doi sălăjeni, un tânăr de 37 de ani, în timp ce din rândul reprezentantelor sexului frumos, o sălăjeancă de 29 de ani a luat examenul cu aceeaşi medie frumoasă, 9.40.

Rezultate examen (Cluj-Sălaj)
Cluj_afisare_scris

Alte articole

3 Thoughts to “Au fost afişate rezultatele la examenul pentru angajarea în Poliţie”

  1. Lavinia

    Domnule autor, sa fiti mai atent ce informatii oferiti, daca nu am fost cea mai buna la sport, macar nota de la proba scrisa sa mi-o recunoasteti asa cum este. Sunt salajeanca si am 29 de ani, si am obtinut tot nota 9,40, la fel ca tanarul mentionat. Daca Politia Romana vrea sa prinda hotii fugind dupa ei si nu inteligent, cu capul, macar dvs recunoasteti-mi meritele. Cu respect, Lavinia!

  2. Anonim

    Ha, ha nu te supăra dar c-am asa se prind hoții în România, doar nu suntem în filme……..

  3. Baloo

    Hopa, dar ce-avem noi aici? Deja tipa se crede mare polițistă, se vede fugind după hoti, ia atitudine, nu admite să -i fie subestimate „meritele”….madam ați promovat un examen la Harvard și nu știm noi, sau la UMF Cluj,aveți competențe înalte științifice și nu sunteți apreciată?? Nu, dragă, ai promovat un examen de boacteri rurali, sau agenți extravilani, așteaptă să demonstrezi că meriti aprecieri si lasă pe altii s-o facă nu te băga singură in seamă, altfel esti cea mai tare din parcare, aia goală.

Leave a Comment