Au dat foc la casa

Au dat foc la casaO gospodarie dintr-o comuna salajeana a fost incendiata, in noaptea de joi spre vineri, de catre persoane necunoscute. Aflata intr-o zona izolata, vecinii au observat tarziu flacarile si au anuntat imediat autoritatile. A fost insa prea tarziu, casa arzand aproape in totalitate.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Porolissum al judetului Salaj, Lucian Jacodi, a declarat ca persoane necunoscute ar fi declansat incendiul. Pompierii militari din cadrul Garzii de Interventie Nr. 2 Ileanda au fost solicitati sa intervina, in noaptea de joi spre vineri, la ora 1.15, pentru a stinge incendiul izbucnit la o gospodarie a unui cetatean din localitatea Fodora, comuna Galgau. Cauza probabila de incendiu a fost actiunea intentionata a unei persoane necunoscute. Din nefericire, casa era nelocuita si izolata incendiul fiind observat tarziu de catre vecini, astfel incat pompierilor militari le-a fost imposibil sa salveze imobilul, a declarat purtatorul de cuvant.

Potrivit acestuia, in incendiu au ars obiectele depozitate in imobil, anume piesele de mobilier si hainele, precum si acoperisul casei. In continuare se efectueaza cercetari pentru stabilirea cauzelor exacte in care s-a produs incendiul.

Alte articole

Leave a Comment