Atenţie, cade tencuiala!

Atenţie, cade tencuiala!

Pompierii militari au fost solicitaţi să intervină, sâmbătă după-amiază, pentru îndepărtarea unei bucăţi de tencuială a unui bloc de locuinţe din municipiu. Un locatar din imobil a anunţat autorităţile, după ce a văzut că tencuiala stătea să cadă. Purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum al judeţului Sălaj, lt. Lucian Jacodi, a declarat că peretele reprezenta astfel un pericol pentru trecători. Detaşamentul de Pompieri Zalău a fost solicitat să intervină, sâmbătă, în jurul orei 13, pentru îndepărtarea unei bucăţi de tencuială de pe faţada blocului IGO din municipiul Zalău. Existând posibilitatea să se desprindă, tencuiala punea în pericol trecătorii, a declarat purtătorul de cuvânt.

Potrivit acestuia, pompierii au intervenit de pe balconul locatarului care i-a anunţat, situat la etajul opt al clădirii.

Şi la finele lunii trecute, pompierii zălăuani au intervenit pentru dizlocarea unei bucăţi de tencuială parţial desprinsă de pe peretele exterior al blocul Lira Cristal, de pe bulevardul Mihai Viteazul. Din fericire, în niciunul din cazurile menţionate nu s-au înregistrat evenimente neplăcute.

Leave a Comment