Arestat pentru că şi-a violat vecina

Un bărbat de 42 de ani din comuna Buciumi a fost arestat sâmbătă, 27 octombrie, pentru viol şi tentativă de viol, după ce a abuzat de o vecină şi a încercat să o siluiască pe alta.
Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, în 26 octombrie, o femeie de 79 de ani i-a anunţat pe oamenii legii despre faptul că în nopatea precedentă, un bărbat necunoscut a pătruns în locuinţă şi, prin constrângere fizică, a întreţinut relaţii sexuale cu aceasta. Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale împreună cu poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Sînmihaiu Almaşului, l-au identificat şi prins pe bărbatul bănuit de comiterea faptei.

Din probatoriul administrat de poliţişti s-a stabilit că, în noaptea de 4 spre 5 septembrie, inculpatul a pătruns în locuinţa altei vârstnice, o femeie de 80 de ani, şi a încercat să întreţină cu aceasta relaţii sexuale împotriva voinţei ei. Fapta nu s-a consumat, întrucât victima a reuşit să se apere.
În baza ordonanţei de reţinere emisă de poliţişti, bărbatul a fost reţinut, vineri, 26 octombrie, şi depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj. Sâmbătă, 27 octombrie, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou, cu propunere de arestare preventivă. Pe numele acestuia, instanţa a emis mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, sub aspectul comiterii infracțiunilor de viol, tentativă la infracţiunea de viol şi violare de domiciliu.
Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

Alte articole

Leave a Comment