Aproape 94 la sută dintre sălăjeni au votat pentru familia tradiţională

Potrivit centralizării Biroului Electoral Judeţean, 40.889 de sălăjeni au votat pentru revizuirea Constituţiei României, în timp ce 2.226 de alegători au pus ştampila pe „Nu”. În ceea ce priveşte numărul voturilor nule, acesta a fost de 572.
În cele două zile ale Referendumului nu au fost înregistrate incidente. În schimb, susţine judecătorul Liliana Santavan, preşedintele BEJ Sălaj, a fost înregistrată o întâmpinare, venită din partea unei femei nemulţumită că soţului său i s-a refuzat urna mobilă. „Întâmpinarea a fost respinsă, întrucât solicitarea semnatarei excede atribuţiilor Biroului Judeţean. Doamna în cauză cerea modificarea legislaţiei, după ce a solicitarea urnei mobilei pentru soţul său a fost respinsă, întrucât nu a putut dovedi cu acte medicale imposibilitatea deplasării alegătorului la vot”, ne-a declarat preşedintele BEJ Sălaj.

Alte articole

4 Thoughts to “Aproape 94 la sută dintre sălăjeni au votat pentru familia tradiţională”

 1. Anonim

  Culmea prostiei: să risipești 45 de milioane de euro ca să afli cît ești de prost!

 2. Anonim

  Titlul e greșit. Nu „94 la sută dintre sălăjeni”, ci doar dintre cei prezenți la vot!

 3. Anonim

  94% din cei 15% cati au votat poate ai veut sa zici. Ce dezinformare……….

 4. anonim

  DACA PETRONIU se implica impreuna cu toti preotii din salaj si pe langa slujba de sarbatori unde trebuia sa includa tema familiei si in organizarea unei procesiuni pe stazile ZALAULUI rezultatul referendumului era altul . Lenea si ignoranta au dus la acest rezultat. Analizati fiecare in parte , am pierdut nu numai bani dar si o posibilitate istorica pentru apararea familiei traditionale .Avem norocul , sa avem inca un popor CURAT

Leave a Comment