Angajatorii sălăjeni nu s-au înghesuit la Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sălaj a organizat vineri, 20 aprilie, în incinta Cercului Militar (“Casei Armatei”) din Zalău, Bursa Generală a Locurilor de Muncă. La eveniment au fost invitaţi 368 de agenţi economici sălăjeni, dintre care au participat doar 29, care au oferit în total un număr de 374 locuri de muncă. Pentru persoanele cu studii medii/generale au fost disponibile 332 locuri de muncă, iar pentru cele cu studii universitare 42 .

Principalele meserii oferite pentru persoanele cu studii medii şi generale  au fost cele de trefilatori, operatori chimiști, mecanici, confecţioneri, tâmplari, frezori, sudori, agenți vânzări şi muncitori necalificaţi în diverse activităţi, iar pentru cei cu studii superioare au fost joburi de ingineri în diverse ramuri de activitate, specialist marketing, economist, programator, coordonator logistică , recruiter H.R.

Potrivit estimărilor AJOFM, la Bursă au participat peste 400 de persoane aflate în căutare de loc de muncă. Au fost selectate în vederea încadrării în muncă 136 de persoane, care în  perioada următoare vor participa la interviu sau probă de lucru.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sălaj organizează, la cererea angajatorilor, burse de locuri de muncă pentru diferite meserii sau domenii de activitate, iar în luna octombrie va fi organizată, la nivel naţional, bursa locurilor de muncă destinată absolvenţilor.

Leave a Comment