Angajați ai fabricii Michelin Romsteel Cord Zalău au gătit pentru nevoiași. Un francez se numără printre voluntari

O echipă alcătuită din mai mulți angajați ai fabricii Michelin Romsteel Cord Zalău a gătit peste 100 de porții de mâncare, toate ajungând la persoane nevoiașe. Printre voluntari s-a numărat și Loic Berthou, un francez care muncește la Zalău și care s-a declarat impresionat de frumusețile Sălajului.

Acțiunea s-a bazat în totalitate pe voluntariat și face parte din programul „O masă caldă”, program în care vă puteți înscrie prin intermediul zălăuanului Radu Pădurean. „Peste 100 de porții  delicioase au fost gătite de echipa Zalău Cord  compusă din Zoltan Suloman, Loic Berthou, Ionuț Lemeni, Laura Lemeni, Szilard Szilagy, Aniko Szilagy, Gora Camelia, Gora Dan, Levente Birta, Leon Dincă, Floașiu Florin, Buzgău Claudiu. Mulțumim oameni faini”, este mesajul coordonatorilor de program. Printre cei care au gătit se numără și Loic Berthou, francezul care muncește la Zalău și care s-a arătat îndrăgostit de frumusețile județului. În timpul liber, francezul participă la competiții de alergare și drumeție. Loic a ajuns să cunoască împrejurimile municipiului Zalău și iese în natură ori de câte ori are ocazia.

Sursa foto: Facebook O masă caldă

2 Thoughts to “Angajați ai fabricii Michelin Romsteel Cord Zalău au gătit pentru nevoiași. Un francez se numără printre voluntari”

  1. […] O echipă alcătuită din angajații unei companii multinaționale de pe platforma industrială a municipiului Zalău a gătit peste 100 de porții de mâncare, toate ajungând la persoane nevoiașe. Printre voluntari s-a numărat și Loic Berthou, un francez care muncește la Zalău și care s-a declarat impresionat de frumusețile Sălajului. Acțiunea s-a bazat în totalitate pe voluntariat și face parte din programul „O masă caldă”, program în care vă puteți înscrie prin intermediul zălăuanului Radu Pădurean. „Peste 100 de porții  delicioase au fost gătite de echipa Zalău Cord  compusă din Zoltan… Citeste mai mult […]

  2. […] O echipă alcătuită din angajații unei companii multinaționale de pe platforma industrială a municipiului Zalău a gătit peste 100 de porții de mâncare, toate ajungând la persoane nevoiașe. Printre voluntari s-a numărat și Loic Berthou, un francez care muncește la Zalău și care s-a declarat impresionat de frumusețile Sălajului. Acțiunea s-a bazat în totalitate pe voluntariat și face parte din programul „O masă caldă”, program în care vă puteți înscrie prin intermediul zălăuanului Radu Pădurean. „Peste 100 de porții  delicioase au fost gătite de echipa Zalău Cord  compusă din Zoltan…  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment