Amenzi de peste 40.000 de lei în perioada Crăciunului

Polițiștii sălăjeni au acționat în perioada 24-27 decembrie a.c., pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care puteau afecta liniştea comunității, intervenind la 75 de evenimente, 67 dintre ele sesizate prin apelul de urgență 112.
În urma acestor demersuri, oamenii legii au constatat 26 de infracţiuni, din care șase au fost la regimul circulației rutiere, zece contra patrimoniului, iar diferența au constituit alte fapte. „Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 136 de sancţiuni contravenţionale, din care 36 la Legea 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, 91 la regimul circulației rutiere și nouă au constituit alte abateri”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj. Potrivit sursei citate, valoarea amenzilor depăşeşte 40.000 lei.
În perioada de referință au fost reținute cinci permise de conducere și au fost retrase două certificate de înmatriculare.

Alte articole

One Thought to “Amenzi de peste 40.000 de lei în perioada Crăciunului”

  1. Anonim

    Unde au fost politistii in strada???? daca din Chiejd pana in Sag nu l-a oprit nimeni si baut si fara permis, iar in Sag a omorat un om navinovat si alti trei raniti grav si cateva familii distruse iar criminalu de sofer este bine mersi acasa zica arest la domiciliu rusine domnilor politisti asa e justitia din Romania ( O CUMPARA CU BANI!!!! ) Daca il prind pe unul fara centura il amendeaza sau se scot ca si-au facut datoria, iar criminalii ii lasa liberi!

Leave a Comment