Amenzi cu repetir ! Firmă sancţionată că nu a semnalizat lucrările pe drumul public

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier continuă acţiunile privind semnalizarea corespunzătoare a drumului public, iar pentru neregulile depistate au aplicat sancțiuni. Astfel, la începutul acestei săptămâni, în cadrul unei acţiuni ca a avut ca scop prevenirea evenimentelor rutiere, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au aplicat unei societăţi comerciale din judeţul Sălaj două sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 5.070 de lei pentru nesemnalizarea corespunzătoare a obstacolelor și lucrărilor aflate în zona drumului public. Societatea efectua lucrări pe bulevardul Mihai Viteazul din municipiul Zalău. La finalul săptămânii trecute, mai exact  în perioada 6-7 martie, tot societatea precizată a primit din partea polițiștilor alte patru sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 7.395 de lei, pentru nesemnalizarea corespunzătoare a obstacolelor sau lucrărilor aflate în zona drumului public. Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj atenționează că astfel de acţiuni continuă şi în perioada următoare.

 

4 Thoughts to “Amenzi cu repetir ! Firmă sancţionată că nu a semnalizat lucrările pe drumul public”

 1. Anonim

  nu ati luat in considerare ca cei care nu tin cont de semnalizare le/au si mutat?acesti oameni care lucreaza chiar au alta stofa in ei.mai bine ar fi sa se si monitorizeze zona daca tot este sa cautati senzational.si poate o sa observati alte nereguli ce tin de soferi.cum si unde parcheaza ,cat de des se repeta si alte chestii de acest gen.mergeti si in zona care duce spre stadion si gasiti destule contraventii.daca vrei se poate .asta ca vorbim de a cauta nod in papura.acesti muncitori nu se plang ca nesimtitii parcheaza pe trotuarele recent facute.asta ar trebui sa urmareasca Politia.trecerea din zona Unicarcm si acea zona. spor

  1. Anonim

   in locul firmei blocam toata strada !! cand au preluat lucrarea putea sa inchida tot si sa-i vad atunci pe toti cu masini unde se mai plimbau cu ele !!

 2. Anonim

  Pe aceeași tema. Dacă tot vreți sa vedeți nereguli , mai uitați-va in zona Unicarm la cei care au birouri in zona pe ce spații parchează si cum semnalizează muncitorii , ar trebui sa facă poze pentru a se apăra. Nu noi suntem de vina ca toleram mârlanii care fac ce vor la volan si aceia care au venit sa schimbe aspectul acestei zone. Poate vreți sa si postați poze cu cei care lucrează si sa nu uitam si de cei care parchează.

 3. Anonim

  Autorul articolului : ar trebui sa vezi tot. Doar stai in zona. Nu? Hai sa vedem tot, nu doar ce este mai simplu. Poate ne ajuți sa facem cei care stau in zona sau doar o tranzitează sa fie corecți si Civilizați. Cerem prea mult? Multumesc. Astept si un astfel de articol.

Leave a Comment