Ambasadorul Federației Ruse vine la Simex Șimleu Silvaniei. Valery Ivanovich Kuzmin va ajunge și la Zalău

Florina Man

Ambasadorul Federației Ruse, E.S. Valery Ivanovich Kuzmin, se va afla la acest sfârșit de săptămână în Sălaj, urmând să viziteze Șimleu Silvaniei și municipiul Zalău. Astfel, sâmbătă, 16 februarie, ambasadorul Federației Ruse se va așeza la aceeași masă cu președintele consiliului administrativ al Simex S.A. Șimleu Silvaniei, Dumitru Blaga și directorul comercial al firmei amintite, Gabriel Lavrincic. Inițiativa acestei vizite diplomatice în Sălaj aparține întru totul ambasadorului Valery Ivanovich Kuzmin, iar acest fapt merită subliniat, deoarece între cei trei există un parteneriat vechi, bazat pe prietenie și admirație reciprocă. „ În Rusia și spatiul ex sovietic mobilă românească este cotată, percepută și vândută ca fiind cea mai bună și elegantă mobilă din lume. Fără pic de glumă, acolo se spune că fiecare al 3-lea copil născut în Rusia (fostul URSS) a fost “ conceput ” într-un pat pe care scrie “ Made in Romania ”. Rușii încă recunosc calitatea și își doresc produsele românești ”, a declarat pentru Magazin Sălajean directorul comercial al Simex SA, Gabriel Lavrincic.
Tot el ne-a mărturisit că există o strânsă legătură de prietenie, care se poate numi chiar un parteneriat între Rusia și România, prin intermediul exportului masiv de mobilier, pe care compania Simex îl face în Rusia, de aproximativ șapte decenii. “ De-a lungul timpului, mobilierul fabricat în Sălaj s-a dovedit a fi un ambasador viu al României, în spatiul sovietic. Exportul de mobilier din lemn masiv produs în Sălaj nu este doar unul cu care ne putem mândri la nivel județean, ci chiar la nivel național. Vizita ambasadorului rus în Sălaj va reprezenta un pas spre relaționarea economică româno-rusă, deoarece în continuare există un interes puternic al rușilor față de produsele „made in Romania”, produse de calitate superioară ”, ne spune sursa citată.

Revenind la programul vizitei diplomatului rus Valery Ivanovich Kuzmin, duminică, va participa la depuneri de coroane la Cimitirul Eroilor din Zalău.

Alte articole

9 Thoughts to “Ambasadorul Federației Ruse vine la Simex Șimleu Silvaniei. Valery Ivanovich Kuzmin va ajunge și la Zalău”

 1. Anonim

  Ei, dacă nu se scotea din parcul cetății monumentul ostașului sovietic, aveau unde depune coroane și în Șimleu domnul ambasador și Lavrincic.

 2. Anonim

  Felicitari domnului Blaga! daca ar fi si judetul si tara condusa de oameni ca dansul am ajunge departe.

 3. Anonim

  Simleuanii sunt de apreciat prin felul in care se sustin si ii ncurajam sa si ajute semenii sa faca si mai mult pentru tara.

 4. Rusii

  Se pare ca in Sălaj vin numai comunistii lui Putin si comunistii lui Dragnea.A ajuns judetul asta un cuibar de vipere securiste….Ne miram ca suntem pe ultimele locuri la orice in tara asta

 5. Anonim

  Tu crezi ca Dragnea se poate intelege cu rusii?! Nu cred ca au vreo legatura

 6. Anonim

  Dacă ambasadorul vine la Șimleu doar vineri, când dracului a fost făcută fotografia respectivă ?…

 7. iiiiii

  domnilor atentie la vin.stiti care este cel mai rau…..
  ar merita felicitari daca ar fi competitivi in piete adevarate. cel mai bun comerciant este cel ce vinde cafea in brazilia si nispi in sahara. blaga vinde si el din ce a furat

 8. Iiiii

  Cred ca esti un crispat!

Leave a Comment