Alţi doi tineri din Zalău, prinși drogați la volan

Alţi doi tineri, aflaţi la volan sub influenţa substanțelor psihoactive, au fost depistaţi de poliţişti, în municipiul Zalău,  la finalul săptămânii trecute. Prima faptă a fost constatată în seara zilei de sâmbătă, 25 septembrie, puţin după ora 21, pe bulevardul Mihai Viteazul din municipiu. Conducătorul auto, un tânăr de 22 de ani din Zalău, în urma testării, a ieșit pozitiv la MDMA (ecstasy). În urma controlului  realizat de polițiști în autotursimul condus de tânăr a fost descoperită o formă cilindrică din material plastic, care avea în interior urme de praf, de culoare albă. Tânărul a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în organism.

Cea de-a doua faptă a fost constatată de polițiști, în flagrant delict, la miezul nopții, puţin după ora 00,  pe strada Alexandru Lăpușneanu din municipiul Zalău. Aceştia au oprit un autoturism, condus de un tânăr, tot în vârstă de 22 de ani din Zalău, care avea ochii roșii și pupilele dilatate, motiv pentru care a fost testat cu aparatul Drugtest. Rezultatul a fost  „POZITIV KET”, respectiv ketamină. „Conducătorului auto i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii prezenței în organism de substanțe psihoactive.În ambele cazuri, polițiștii au întocmit dosare penale și continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj.

Potrivit acestora în ultimele două săptămâni, polițiștii Biroului Rutier au întocmit opt astfel de dosare penale! „Nu vă jucați cu sănătatea și libertatea dumneavoastră! Apelați la ajutorul specialiștilor în domeniu! Nu vă urcați la volan sub influența substanțelor psihoactive! Nu-i puneți în pericol pe ceilalți!”, au transmis reprezentanţii IPJ Sălaj.

 În acest an , au fost identificați în trafic, doar în municipiul Zalău, 15 conducători auto sub influența substanțelor psihoactive.

 

One Thought to “Alţi doi tineri din Zalău, prinși drogați la volan”

  1. Anonim

    Drogații ăștia riscă să devină nu numai premieri ci chiar și șefi de partid, evident pnl !

Leave a Comment