Alt minor lasat nesupravegheat, victima accidentelor rutiere

Alt minor lasat nesupravegheat, victima accidentelor rutiere

Un minor de doar patru ani, din Jac, a fost lovit de masina unui zalauan, vineri seara, in jurul orei 8, in timp ce traversa strada din localitate. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Salaj, Nadia Serban, Daniel P., de 27 de ani, din Zalau, conducand autoturismul, a accidentat usor copilul de numai patru ani, care, lasat nesupravegheat, a traversat strada prin loc nepermis si a intrat in partea lateral spate a autovehiculului.

Depasire pe linie continua, sfarsita prost

Incadrandu-se intr-o depasire neregulamentara, sambata, la ora 22:40, Ioan M., de 26 de ani, din Vadurele, aflat la volanul autoturismului, nu a mai reusit sa evite impactul cu masina din fata sa. Dupa cum se arata in comunicatul Politiei Salaj, acesta a efectuat o manevra de depasire, incalcand marcajul longitudinal continuu, si a patruns pe contrasens, unde a intrat in coliziune cu un alt autoturism, condus de Sergiu N., de 21 de ani, din Jibou, care efectua regulamentar un viraj spre stanga. In urma impactului, Cristian I., de 23 de ani, pasager in masina jibouanului, a fost accidentat usor.

Beat si cu permisul auto ridicat, a ajuns cu masina in sant

Aflat la volanul autoturismului, pe drumul dintre localitatile Cehu Silvaniei si Salatig, duminica, in jurul orei 22, Ludovic M., de 41 de ani, din Deja, intr-o curba la dreapta, a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat in santul lateral al drumului. Ajunsi la fata locului, politistii au constatat ca soferul nu numai ca avea permisul de conducere ridicat in vederea anularii, ba mai mult, ca acesta consumase bauturi alcoolice ceva mai mult peste limita legala, avand 1,42 de mg/l de alcool pur in aer expirat. De suferit au avut insa doua pasagere in masina, respectiv Isabela M., de 24 de ani, si D. Gyongyi, de 19 ani, care au fost accidentate usor.

Leave a Comment