Al patrulea suspect arestat în cazul înşelăciunii cu carburanţi

O femeie în vârstă de 29 de ani a fost arestată preventiv, vinerea trecută, pe o perioadă de 29 de zile, sub acuzaţia de complicitate la înşelăciune. Minodora Chiroşcă, din Bucureşti, face parte din reţeaua care, la sfârşitul lunii iulie, a prejudiciat o firmă din Zalău cu aproape 160.000 de lei, după ce a încasat banii în contul a 25 de tone de combustibil, însă nu a mai furnizat marfa, susţin anchetatorii. Bucureşteanca ar fi intrat în posesia unei părţi din banii proveniţi din înşelăciune, în urma unei înţelegeri pe care a făcut-o cu ceilalţi trei membri ai reţelei.
În acest dosar sunt implicate patru persoane, susţin procurorii zălăuani. Este vorba despre vâlceanul Cristian Bălan, lider al reţelei, Vasile Roman, din judeţul Giurgiu, Vasile Bobi Deaconu, din Râmnicu Vâlcea şi Minodora Chiroşcă. Toţi cei patru se află în arest preventiv, liderul reţelei fiind acuzat de înşelăciune, iar ceilalţi trei, de complicitate la înşelăciune.
În luna iulie a acestui an, Bălan, capul reţelei, în calitate de reprezentant al unei firme din Vâlcea, a intermediat vânzarea a 25 de tone de combustibil către un om de afaceri din Zalău. Pentru a intra în posesia respectivei cantităţi, administratorul societăţii comerciale din municipiu a virat în contul firmei vâlcene aproape 160.000 de lei, care nu a mai transferat, însă, banii către furnizor, astfel că transportatorul a fost obligat să descarce combustibilul.

Alte articole

Leave a Comment