Agent de vânzări, judecat pentru delapidare

 

Procurorii sălăjeni au dispus, zilele trecute, trimiterea în judecată, în stare de libertate, a lui Cristian Bărnuţ, sub acuzaţia de delapidare. Aceştia susţin că, bărbatul, în calitate de angajat al unei societăţii din Zalău şi-a însuşit, timp de aproximativ cinci luni, banii încasaţi de la clienţi, cauzând un prejudiciu de aproape 38.000 de lei. „S-a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a inculpatului Bărnuţ Vasile Cristian, constând în aceea că, în calitate de agent de vânzări la SC Sepal Comerţ SRL Zalău, în perioada iunie – noiembrie 2012, în mod repetat şi în baza aceleiaşi rezoluţii, şi-a însuşit banii încasaţi de la clienţii societăţii, 70 de acte materiale, în total, suma fiind de 37.767,57 de lei”, se arată în rechiztoriul întocmit de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj.
Dosarul a fost trimis Judecătoriei Zalău spre soluţionare. „Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale şi sesizarea instanţei este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, au mai menţionat procurorii.

Alte articole

One Thought to “Agent de vânzări, judecat pentru delapidare”

  1. […] Procurorii sălăjeni au dispus, zilele trecute, trimiterea în judecată, în stare de libertate, a lui Cristian Bărnuţ, sub acuzaţia de delapidare. Aceştia susţin că, bărbatul, în calitate de angajat al unei societăţii din Zalău şi-a însuşit, timp de aproximativ cinci luni, banii încasaţi de la clienţi, cauzând un prejudiciu de aproape 38.000 de lei. “S-a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a inculpatului Bărnuţ Vasile Cristian, constând în aceea că, în calitate de agent de vânzări la SC Sepal Comerţ SRL Zalău, în perioada iunie – noiembrie 2012, în mod repetat şi în baza aceleiaşi rezoluţii, şi-a …mai multe stiri […]

Leave a Comment