Adrian Jecan, numit împuternicit adjunct la conducerea IPJ Sălaj  

Comisarul șef Adrian Jecan a fost numit împuternicit adjunct al șefului Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, pentru o perioadă de trei luni. Adrian Jecan are 47 de ani și a lucrat, timp de peste 27 de ani, în cadrul mai multor servicii din poliția sălăjeană: Serviciul de Cercetări Penale, Serviciul Arest, Serviciul de Investigații Criminale. A condus, de asemenea, activitatea Serviciului Cazier Judiciar, Statistică și Evidențe Operative, precum și cea a Biroului Supravegheri Judiciare din cadrul Inspectoratului. Este licențiat în științe juridice cu diplomă de licență la Universitatea din București – specializarea Drept Penal fiind absolvent al Facultății de Drept “Dimitrie Cantemir” Cluj-Napoca, având, totodată și studii post-universitare în Psihologie Judiciară și un Master în „Drept Penal și Procesual Penal aprofundat”. Înainte de studiile universitate a absolvit cursurile Școlii de Subofițeri de Poliție ,,Vasile Lascăr” Câmpina. Jecan a fost numit de curând și împuternicit șef al Poliției Municipiului Zalău.

 

 

 

 

Alte articole

2 Thoughts to “Adrian Jecan, numit împuternicit adjunct la conducerea IPJ Sălaj  ”

  1. Anonim

    Probabil singurul cu licenta in Drept la Universitatea Bucuresti, dintre toti cei care conduc astfel de institutii. Acolo nu merge cu palinca si portbagajul la examene. Cred ca isi merita aceasta functie, cel putin pe studii si experienta. Succes!

  2. Trebuie sa te contrazic

    De cum treci Carpatii si afla ca esti din Zalau lumea te intreaba de palinca de Zalau. La bucuresteni cu atat mai mult. Altfel despre Adi, ca si fost coleg de facultate, pot sa afirm ca e un om cu mult bun simt.

Leave a Comment