Adolescent fără permis, la plimbare cu mașina pe drumurile sălăjene

Numărul evenimentele rutiere provocate de adolescenți și tineri pe drumurile sălăjene crește îngrijorător. Accidentele, multe dintre ele soldate cu victime și pagube materiale inseminate, dar și contravenții și infracțiuni care pun în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic, sunt tot mai multe, în cazurile în care autorii sunt adolescenți ori tineri.

Ceea ce este și mai grav este faptul că aceste vin pe fondul consumului de alcool înainte de urcarea la volan, în unele cazuri, consumul substanțelor psihoactive ori pe fondul conducerii unui autovehicul fără a avea permis de conducere. Un alt caz de acest gen a fost depistat de polițiștii rutieri și doar vigilența acestora a făcut ca o posibilă tragedie să fie evitată.

În timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere a traficului rutier, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Zimbor au oprit pentru control, joi, 23 mai la ora 14.30, pe Drumul Comunal 58, prin localitatea Zimbor, un autoturism condus de un adolescent de 18 ani, din judeţul Iaşi.

Cu ocazia controlului, poliţiştii au stabilit că adolescentul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Alte articole

One Thought to “Adolescent fără permis, la plimbare cu mașina pe drumurile sălăjene”

  1. Roza

    La 20 de ani mai e adolescent? sa bea alcol e barbat tanar…….. si nelinistit.

Leave a Comment