Activ Plazza Mall aniverseaza 2 ani de succes!

Activ Plazza Mall aniverseaza 2 ani de succes!Activ Plazza, primul mall din judetul Salaj, sarbatoreste 2 ani de la infiintare. Pentru a marca evenimentul, in cursul zilei de sambata, 19 noiembrie, incepand cu ora 18, invita cetatenii la un concert cu invitati de marca. Vor urca pe scena amplasata in parcarea privata a complexului comercial binecunoscutele cantarete de muzica usoara: Andreea Banica si Lora. Sunt invitati la spectacol toti cei interesati, intrarea fiind libera.

Surprizele continua cu Noaptea alba a reducerilor. Toate magazinele din mall vor fi deschise sambata pana la miezul noptii, clientii avand ocazia sa cumpere produse cu pana la 50 la suta reducere din toate magazinele. Astfel, vor putea fi achizitionate la pret redus articole de imbracaminte si incaltaminte, bijuterii, cosmetice etc.

Activ Plazza Mall si-a deschis portile la finele lunii noiembrie a anului 2009, trecand prin cei mai grei ani de criza. Cu toate acestea, a reusit sa ofere clientilor o gama larga de produse si servicii, la preturi accesibile, prin magazinele care au ales sa functioneze in cadrul complexului comercial. A devenit locul ideal pentru shopping, intalniri cu prietenii si distractie, intr-un un spatiu generos si ultramodern, care ofera spre bucuria celor mici si un loc de joaca. Construit in centrul municipiului Zalau, in urma unei investitii de 3,5 milioane de euro, primul mall al orasului si al judetului este structurat pe sase nivele, cu o suprafata desfasurata de peste 5.000 de metri patrati, din care 2.300 de metri patrati inchiriabili. Activ Plazza are o pozitie privilegiata ca amplasament, cu un acces facil atat auto, cat si pietonal, prin soseaua construita prin proiectul de dezvoltare al zonei.

Alte articole

Leave a Comment