Acțiune de amploare în această dimineață a polițiștilor de la Rutieră. Autovehiculele destinate transportului de elevi, trecute prin filtre

Polițiștii de la Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj au oprit în trafic, în această dimineață, autovehiculele destinate transportului de elevi. În cadrul acțiunii, au fost verificate documentele conducătorilor auto (permisul de conducere și atestatul), ale autovehiculului (certificatul de înmatriculare, asigurarea obligatorie auto, asigurarea pentru bagaje, ITP, licența de transport), precum și starea tehnică a vehiculelor (starea cauciucurilor, funcționarea semnalizării, a lumilor).
Vom reveni cu informații despre rezultatele acțiunii.
Polițiștii vor continua controalele în trafic ce vizează microbuzele școlare, ținând cont și de semnalizarea rutieră din zona grădiniţelor, şcolilor şi liceelor, pentru a se asigura de buna vizibilitate a acesteia, iar neregulile constatate sunt aduse la cunoștința administratorilor drumuri public împreună cu solicitarea de a le remedia, în regim de urgență.

Alte articole

2 Thoughts to “Acțiune de amploare în această dimineață a polițiștilor de la Rutieră. Autovehiculele destinate transportului de elevi, trecute prin filtre”

  1. Anonim

    Sigur,opresc autobuzele în Zalău, iar pe noi elevii care stăm în picioare ne coboară jos în Gară și ne mută în alt autobuz mai liber în care avem locuri, asta se întâmplă zilnic la ymy trans, de când am început scoala( anul trecut era la fel) ! Politistii opresc primele autobuze, iar autobuzele în care elevii sunt în picioare merg ultimele (dacă nu avem loc în altul,stăm în picioare în continuare până la autogară).
    E inacceptabil! Platim pentru a sta zilnic în picioare, și nu e vorba de 20 de persoane cât ar fi normal sa stea în picioare în autobuzele mari, ci e vorba de peste 20 de elevi care stau înghesuiți ( culoarul din mijloc e plin)!
    Sper ca acest mesaj să ajungă și la urechile poliției!

  2. Anonim

    Da,si daca a-i un punct de vedere primesti interdictie pe autobuz!

Leave a Comment