Şimleuancă lovită pe trecerea de pietoni

O femeie, în vârstă de 58 de ani, din Şimleu Silvaniei, a fost lovită vineri, 4 octombrie, de un autoturism, în timp ce traversa strada regulamentar. Incidentul rutier a avut loc în jurul orei 9. Potrivit informaţiilor furnizate de biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, după aproximativ o oră, Poliţia din Şimleu Silvaniei a fost sesizată telefonic de către Spitalul Orăşenesc din localitate despre faptul că una dintre paciente, respectiv Maria R., a declarat faptul că a fost victima unui accident rutier. Femeia a precizat că a fost lovită pe trecerea de pietoni de către un autoturism al cărui conducător auto s-a oprit, a vrut să o transporte la unitatea spitalicească, însă ea a refuzat, astfel că şoferul şi-a continuat deplasarea.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Sălaj, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii l-au identificat pe bărbatul care a condus autovehiculul, în persoana lui Lucian B., de 45 de ani, din Şimleu Silvaniei. Totodată, s-a stabilit că şoferul nu a acordat prioritate de trecere femeii care traversa strada pe trecerea pentru pietoni, semnalizată cu indicator şi marcaj, acroşând-o cu partea din faţă. Şoferul şimleuan a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Potrivit sursei citate, în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

Alte articole

5 Thoughts to “Şimleuancă lovită pe trecerea de pietoni”

 1. Anonim

  Se vede că șoferul nu cunoaște legea. Iar polițiștii din Șimleu să-și facă datoria, nu să stea în birouri, și să dea amenzi pentru neacordarea de prioritate pietonilor, de exemplu pot da câte amenzi vor la trecerea de la capătul blocurilor P, unde șoferii nu acordă întâietate, unde niciodată nu a fost vreun echipaj de poliție!

 2. GEANINA

  Treceti numele intreg al infractorului , incalcati ceva lege daca publicati numele intreg fara initiale.

 3. Anonim

  in simleu nu se da prioritate la nicio trecere de pietoni poti sa stai minute bune ca nu te lasa nimeni sa treci mai ales in bradet pe str partizanilor nu vede nimeni nimic

 4. Anonim

  Este foarte simplu sa condamni pe cineva fara sa-i acorzi circumstante atenuante!Din ce am citit reiese ca ;;infractorul,;a oprit si s-a oferit sa duca femeia la spital dar aceasta a refuzat!

  1. Anonim

   Șoferul poate părăsi locul accidentului în două cazuri: dacă duce accidentatul la spital (și revine) sau cu încuviințarea poliției. Deci, era obligat să anunțe poliția, că uite ce-a ieșit.

Leave a Comment