Accident provocat de un şofer imprudent

Un tânăr de 26 de ani din comuna Bobota s-a ales cu dosar penal, după ce a provocat un accident de circulaţie, în urma căruia două persoane au fost rănite. Evenimentul rutier a avut loc luni, 3 septembrie, în jurul orei 15.30, pe DN 1 F, în afara localităţii Şărmăşag.
Potrivit poliţiştilor, în timp ce conducea o autoutilitarp pe direcţia Zalău-Satu Mare, ţpferul a efectuat o manevră de depăşire a unui autoturism, circulând pe sensul opus de mers, şi a intrat în coliziune cu o maşină la volanul căreia se afla în bărbat de 70 de ani din Mirşid. În urma impactului, autouitilitara a afost proiectată în afara carosabilului şi a acroşat o femeie de 47 de ani, care circula în calitate de pieton. Mai apoi, a lovit un autoturism parcat pe marginea drumului
Evevenimentul rutier s-a soldat cu rănirea uşoară a vârstnicului şi a pietonului. Cel din urmă a primit ingrijiri medicale la faţa locului, refuzând deplsarea la spital. La testarea cu alcooltestul, a rezultat că şoferul care a provocat accidentul nu consumase băuturi alcoolice. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

FOTO Nagy Ciprian

Leave a Comment