Accident între Bocșa și Sălăjeni. Patru persoane au ajuns la spital

În urmă cu puțin timp pompierii de la Punctul de lucru Șărmășag și Detașamentul Zalău au fost solicitați să intervină la un eveniment rutier care a avut loc între localitățile Sălăjeni și Bocșa.  Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) ”Porolissum” Sălaj, în accident  au fost implicate  două autoturisme și patru persoane din care una încarcerată. Aceasta din urmă a fost extrasă și predată echipajului de terapie intensiva mobilă, prezent la fața locului. Toate cele patru persoane implicate în accidente au fost transportate la Unitatea de Primire Urgențe  a Spitalului Județean Zalău.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Sălaj, vineri, 17 septembrie, la ora 15.40, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident de circulație, între localitățile Bocșa și Sălăjeni.

Din primele verificări efectuate la fața locului, a reieșit faptul că, două autoturisme, care circulau din direcții opuse, pe Drumul Național 1F,  au intrat în coliziune frontală.

”Autoturismul care circula din direcția Bocșa către Sălăjeni era condus de un bărbat, de 31 de ani, din comuna Măeriște, iar cel care circula din direcția opusă, era condus de un bărbat, de 49 de ani, din Zalău. În urma impactului, atât cei doi conducători auto, cât și alte două persoane, de 51 și 34 de ani,  aflate în cele două autoturisme au suferit leziuni, fiind transportate la o unitate medicală”, au precizat reprezentanții IPJ Sălaj.

Pasagera autoturismului, condus de bărbatul din Zalău, o femeie, de 51 de ani, din Bobota, a rămas încarcerată, fiind extrasă din autoturism de către pompierii SMURD. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii  continuă cercetările, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul.

 

Leave a Comment