Accident pe Meseș. O femeie a ajuns la spital

O femeie în vârstă de 63 de ani a ajuns la spital după ce a fost lovită de un autoturism pe drumul național 1 F, în zona Meseș. Potrivit polițiștilor, accidentul s-a petrecut în timp ce femeia încerca să traverseze șoseaua.

Accidentul a avut loc azi, în afara localității Ciumărna, iar din cercetările polițiștilor a reieșit că, un autoturism, condus de un bărbat, de 33 de ani, din Zalău, a accidentat un pieton, aflat în traversarea părții carosabile. În urma evenimentului, pietonul, o femeie de 63 de ani, din Zalău, a suferit leziuni, fiind transportat cu ambulanța la o unitate medicală, pentru a i se acorda îngrijiri de specialitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru a stabili cauza și împrejurările în care s-a produs accidentul.

One Thought to “Accident pe Meseș. O femeie a ajuns la spital”

  1. […] O femeie în vârstă de 63 de ani a ajuns la spital după ce a fost lovită de un autoturism pe drumul național 1 F, în zona Meseș. Potrivit polițiștilor, accidentul s-a petrecut în timp ce femeia încerca să traverseze șoseaua. Accidentul a avut loc azi, în afara localității Ciumărna, iar din cercetările polițiștilor a reieșit că, un autoturism, condus de un bărbat, de 33 de ani, din Zalău, a accidentat un pieton, aflat în traversarea părții carosabile. În urma evenimentului, pietonul, o femeie de 63 de ani,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment