Accident pe bulevard. Un bărbat a ajuns la spital

Un bărbat a ajuns la spital, iar mai multe autoturisme au fost avariate astăzi într-un accident de circulație produs pe bulevard, în apropiere de Michelin.

Potrivit polițiștilor, o mașină care nu a acordat prioritate de trecere s-a ciocnit de un alt autoturism, impactul fiind unul puternic. Unul dintre șoferi a fost rănit și a fost transportat de urgență la spital. Una dintre mașini a fost proiectată în afara părții carosabile și a lovit alte trei autoturisme. Potrivit primelor cercetări, un bărbat de 58 de ani, în timp ce efectua un viraj spre stânga, a intrat în coliziune cu o altă mașină care circula regulamentar din sens opus. Testul efectuat la fața locului a arătat că cei doi conducători auto nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Foto: Infotrafic

One Thought to “Accident pe bulevard. Un bărbat a ajuns la spital”

  1. […] Un bărbat a ajuns la spital, iar mai multe autoturisme au fost avariate astăzi într-un accident de circulație produs pe bulevard, în apropiere de Michelin. Potrivit polițiștilor, o mașină care nu a acordat prioritate de trecere s-a ciocnit de un alt autoturism, impactul fiind unul puternic. Unul dintre șoferi a fost rănit și a fost transportat de urgență la spital. Una dintre mașini a fost proiectată în afara părții carosabile și a lovit alte trei autoturisme. Potrivit primelor cercetări, un bărbat de 58 de ani,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment