Accident mortal în Șărmășag

Un grav accident de circulaţie s-a produs marți pe Drumul Judeţean 110B, în urma căruia o tânără şi-a pierdut viaţa. Din primele cercetări efectuate de poliţişti s-a stabilit că, în jurul orei 21, o autoutilitară circula pe Drumul Judeţean 110 B din direcţia Șărmăşag către Derşida, iar la intersecţia cu strada Parcului a surprins şi accidentat mortal o tânără de 19 ani, care se deplasa cu bicicleta. În urma coliziunii, victima a fost proiectată într-un autoturism, care se afla parcat. După producerea accidentului, şoferul a părăsit locul faptei, fiind identificat ulterior. Este vorba despre un tânăr de 27 de ani, din comuna Șărmăşag. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunile ucidere din culpă şi părăsirea locului faptei fără încuviinţarea Poliţiei. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Foto cu caracter informativ

6 Thoughts to “Accident mortal în Șărmășag”

 1. Unu

  Iarași țiganii care fac ce doresc pe drumurile din Sălaj? Oameni buni, mai ales cei care lucrați la serviciul de eliberare permise si examinări auto, de ce nu sunteți exigenți când aveți în față un astfel de candiadat la dobândirea permisului de conducere? Nu cred ca un astfel de element semianalfabet cu 2 clase va convins că este apt de conducere! Probabil ati fost convinși prin alte metode!

 2. Anonim

  Da de unde sti tu ca a fost un tigan?poate a fost un taran.ce zici?

 3. unu

  Bojan de pe Curpăn? Roman verde!

 4. Anonim

  Cine-i fata? Dumnezeu să o odihnească!

 5. Anonim

  Pistele pt biciclisti unde sunt?de 10 ani se tot pomenste dar tot nimic….sunt sate precum sarmasag….o banda pe sens….tot pe acolo trec si carute si tractoare si masini si tiruri….si rar se respecta circulatia rutiera….pt ce avem technologie daca nu o folosim….injuram politaii cand stau la „pândă „dar ii acuzam ca stau in birouri cand moare cineva…….tigan,ungur,roman(vinovatul) nu co teaza….a murit cineva….din pacate….

 6. off off

  A fost fata s au baiat? condoleante!pe pagina de fb arata ca un baiat,scuze daca ma insel!!

Leave a Comment