Un şofer a fugit de la locul accidentului după ce a omorât un pieton

Un eveniment rutier deosebit de grav s-a produs luni dimineaţa pe DN1 H pe porţiunea de drum dintre localităţile Pericei şi Vîrşolţ. Nu se cunosc deocamdată cauzele şi împrejurările exacte ale acestui accident în care o persoană şi-a pierdut viaţa. Din primele informaţii pe care le-am obţinut de la reprezentanţii IPJ Sălaj,  un bărbat de aproximativ 50 de ani din Vîrşolţ a fost  găsit decedat, în primele ore ale dimineţii,  pe marginea drumului.  Cercetările sunt în plină desfăşurare, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Sălăjene iar în cauză se pare că ar fi vorba de un accident cu părăsirea locului de către autor.  Echipele  Serviciului Judeţean de Ambulanţă care s-au deplasat la faţa locului în primele ore ale dimineţii  nu au mai putut face nimic pentru victimă. Vom reveni cu amanunte pe măsură ce acestea ne vor fi comunicate de reprezentanţii IPJ Sălaj.

6 Thoughts to “Un şofer a fugit de la locul accidentului după ce a omorât un pieton”

 1. Ralu

  Pacat ca mai exista asa oameni lipsiti de suflet si de constiinta. Poate ca acel om putea sa fie salvat daca era dus la spital imediat.

 2. Anonim

  Șoferul e vinovat doar de părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției. Oare nu e interzisă circulația pietonilor pe drumurile naționale, între localități, pe timp de noapte și fără vestă reflectorizantă?

  1. dd

   DESTEPTULE, soferul este un criminal pentru ca a lasat un om sa moara, si dupa aceea vedem daca a fost vinovat cand l-a lovit. Pe ce lume traiesti?

 3. Daniel

  Pentru cretinul Anonim de la 2:36pm, in primul rand soferul e vinovat pentru omor din culpa si pe urma de parasirea locului accidentului, desi ar trebui acuzat de omor deosebit de grav cu buna stiinta din moment ce acesta a lasat victima sa agonizeze si nu a facut demersuri pentru salvarea vietii lui anuntand cat mai repede Ambulanta. Ma mir cum rabda pamatul asemenea imbecili ca si tine cu astfel de gandire..

  1. anda

   Ai perfecta dreptate. Pai ce facem, punem in discutie vesta reflectorizanta si vinovatia pietonului (care exista, desigur) sau principiul de baza, umanitatea, acordarea primului ajutor al unui om lovit de masina? Omul acela putea fi salvat, mai mult ca sigur. Soferul a fugit ca un las si l-a lasat pe bietul om sa moara in sant, ca un caine. Asta nu va spune nimic, domnilor de mai sus?

Leave a Comment