Accident grav în Hereclean. Un motociclist, preluat de elicopterul SMURD

Un grav accident de circulație a avut loc în această seară în zona localității Hereclean, în direcția Vârșolț. Potrivit Centrului „Infotrafic” din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, accidentul s-a petrecut pe DN 1H, în zona localității Hereclean. „Un motociclist a pierdut controlul direcției într-o curbă și a intrat într-un șanț. În urma impactului acesta a suferit leziuni grave, la fața locului aterizând și un elicopter SMURD pentru preluarea acestuia. Circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, alternativ”, se mai arată în informarea polițiștilor. Circulația a fost restricționată aproximativ o jumătate de oră.

Cu puțin timp în urmă, surse oficiale ne-au anunțat că motociclistul a decedat. Polițiștii au deschis o anchetă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

Sursa foto: Cristian Vlaicu/Infotrafic Jud. Sălaj

A. Lungu

 

One Thought to “Accident grav în Hereclean. Un motociclist, preluat de elicopterul SMURD”

  1. […] Un grav accident de circulație a avut loc în această seară în zona localității Hereclean, în direcția Vârșolț. Potrivit Centrului „Infotrafic” din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, accidentul s-a petrecut pe DN 1H, în zona localității Hereclen. „Un motociclist a pierdut controlul direcției într-o curbă și a intrat într-un șanț. În urma impactului acesta a suferit leziuni grave, la fața locului aterizând și un elicopter SMURD pentru preluarea acestuia. Circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, alternativ”, se mai arată în informarea polițiștilor.  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment