Accident grav de Crăciun: un șofer din Sălaj a omorât doi tineri în Baia Mare

Doi tineri au murit și unul a fost rănit în urma unui grav accident rutier ce a avut loc în ziua de Crăciun, pe bulevardul Republicii din Baia Mare, foarte aproape de intersecția cu bulevardul Traian. Șoferul unei autoutilitare care, potrivit martorilor, circula cu viteză, intenționând să vireze, a intrat pe trotuar  și i-a spulberat pe cei doi tineri, iar apoi a lovit un taxi pe care l-a aruncat într-un stâlp. La spital au ajuns ambii șoferi, dar și un al treilea pieton, rănit în accident. Potrivit polițiștilor, șoferul autoutilitarei, un tânăr de 32 de ani, din județul Sălaj, ar fi forțat culoarea galbenă a semaforului și a ajuns pe trotuar unde a spulberat doi tineri care așteptau în fata unui bancomat. Cei doi tineri au murit pe loc, iar al treilea pieton a ajuns la spital. Și șoferii celor două mașini au fost răniți și au fost luați de ambulanță.

Un martor a declarat la fața locului: „Dacă aici în zonă erau vreo 3, 4 persoane la coadă la bancomat, era dezastru. Eram pe balcon, impactul a fost atât de mare încât am coborât și mi-am luat doar haina pe mine și m-am văzut printre cadavre. Azi e sărbătoare, dacă lumea ieșea la plimbare prindea vreo 4, 5 persoane, care acum erau victime.” Potrivit presei maramureșene, în urma testării la Spitalul Județean din Baia Mare, șoferul autoutilitarei care a intrat în taxi, ar fi ieșit pozitiv la cannabis. Cei doi tineri băimăreni care au decedat aveau 25, respectiv 31 de ani. Aceștia se aflau pe trotuar împreună cu celălalt tânăr care a supraviețuit și se pregăteau să urce într-un taxi, cu câteva momente înainte de accident. Șoferul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind prezentat sâmbătă în fața judecătorului de drepturi și libertăți, care a admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

One Thought to “Accident grav de Crăciun: un șofer din Sălaj a omorât doi tineri în Baia Mare”

  1. Anonim

    Bautura si drogurile…iresponsabilitatea, prostia, inconstiența. Cati oameni nevinovati vor.mai fi trimisi catre moarte??? Avem.parlamentari de pomana, cu astfel de legi care nu.sperie pe nimeni.

Leave a Comment