Accident grav în municipiu

Accident grav în municipiu

Trei persoane din Zalău, printre care şi un copil în vârstă de opt ani, au fost rănite, după ce maşinile în care se aflau au fost implicate într-un grav accident de circulaţie produs sâmbătă, în municipiu. Unul dintre şoferi a trecut pe culoarea roşie a semaforului electric, intrând în maşina care circula regulamentar.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Maria Cristea, a declarat că accidentul s-a produs din cauza nerespectării regulilor de circulaţie într-o intersecţie semaforizată. Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Zalău, în timp ce conducea autoturismul, la intersecţia străzii Armoniei cu bulevardul Mihai Viteazul din municipiu, a pătruns în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului electric intrând în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar de o femeie în vârstă de 42 de ani, tot din Zalău. În urma impactului au fost rănite trei persoane, respectiv femeia care se afla la volanul maşinii, fiul acesteia în vârstă de opt ani, precum şi un pasager în autoturismul condus de tânărul zălăuan, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din municipiu, a declarat purtătorul de cuvânt. Victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul.

Copil ajuns sub roţile unei maşini

Un copil în vârstă de doar cinci ani, din Şimleu Silvaniei, a ajuns în stare gravă la spital, după ce sâmbătă după-amiază a fost lovit de o maşină în timp ce traversa o stradă din localitate. O femeie în vârstă de 47 de ani, din Şimleu Silvaniei, în timp ce conducea autoturismul pe strada 1 Decembrie 1918 din localitate, a lovit un copil în vârstă de cinci ani, tot din oraş, care a traversat strada în fugă, prin loc nemarcat, fără să se asigure. În urma impactului a rezultat rănirea minorului, acesta fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău pentru acordarea de îngrijiri medicale, a afirmat purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj, Maria Cristea. Şi în acest caz, poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie.

Leave a Comment