Accident cu patru răniţi între Surduc şi Cristolţel

Patru persoane au ajuns, în seara zilei de marţi, 20 octombrie, la spital după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat în afara părţii carosabile.
Potrivit informaţiilor primite de la reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 23, între localităţile Surduc şi Cristolţel. „Şoferul, un bărbat, în vârstă de 39 ani, din localitatea Cristolţel, conducea autoturismul proprietate personală pe tronsonul de drum menţionat, iar pe o poţiune de drum în aliniament, din cauza neatenţiei în conducere, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe sensul opus de mers şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile”, au declarat poliţiştii sălăjeni. În urma impactului, conducătorul auto şi pasagerii din autoturism au fost răniţi uşor. Victimele, I.K., M.F., V.P., C.M., toate din Cristolţel, au fost transportate cu ambulanţa la spital pentru îngrijiri medicale. Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
Potrivit sursei citate, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

One Thought to “Accident cu patru răniţi între Surduc şi Cristolţel”

 1. Maria

  Căutam colaboratori pentru munca la domiciliu.
  Cerinţe: – calculator
  – conexiune internet
  – răbdare
  – cunoştinţe minime PC
  – seriozitate
  – perseverenţă
  Nu este necesară experienţa.
  Oferim instruire gratuită sub forma unor lecţii prin e-mail. Veţi trece mai întâi prin instruire apoi, dacă doriţi, veţi incepe să lucraţi.
  Program part-time sau full-time.
  Important ! Lăsaţi mesajul cu textul „INFO ” doar pe e-mail !Oferim si cerem seriozitate.
  Acest proiect vizează piaţa americană a cărţilor electronice.
  Pentru mai multe detalii, contactaţi imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: geo.mrk26@yahoo.com

Leave a Comment