Accident cu două victime la Vîrşolţ

Două persoane au ajuns la spital după ce au fost implicate într-un accident rutier produs duminică, 10 iunie, în jurul orei 10, în Vîrşolţ.
În timp ce conducea o autoutilitară pe Drumul Naţional 1H, pe un sector de drum în aliniament, un tânăr de 22 de ani din comuna Zimbor nu s-a asigurat corespunzator la efectuarea manevrei de depăşire şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar, condus de un bărbat de 59 de ani din Vîrşolţ. În urma impactului, şoferul autoturismului a rămas încarcerat, iar o femeie de 54 de ani, pasageră pe locul din dreapta faţă a fost rănită uşor, au transmis oficialii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj.
La faţa locului a fost solicitată intervenţia pompierilor de la Şimleu Silvaniei, pentru a descarcera conducătorul auto. Ambele victime au primit îngrijiri la faţa locului, fiind mai apoi transportate de două echipaje ale ambulanţei la Urgenţa Spitalului Judeţean.
Cei doi şoferi au fost testaţi cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

Leave a Comment