A vândut droguri minorilor

La data de 20.09.2022, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Sălaj au dispus trimiterea în judecată  a doi inculpați sub aspectul comiterii infracțiunilor de operațiuni cu substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive în formă continuată și  punerea în circulație de valori falsificate sau dobândirea de instrumente de plată  fără numerar falsificate în formă continuată, precum și disjungerea cauzei în vederea continuării cercetărilor față de un alt inculpat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de operațiuni cu substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive în formă continuată.
La data de 08.10.2022 inculpatul, față de care a fost dispusă disjungerea, a fost reținut de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Sălaj, după ce a fost depistat în trafic, deținând asupra sa 5 grame de 3-CMC.
În cauză s-a reținut faptul că în perioada februarie-iunie 2022 a comercializat, inclusiv către minori, substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive.
La data de 09.10.2022  judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Sălaj a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.
Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu  polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Sălaj, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj și jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Sălaj.
Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.
Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

One Thought to “A vândut droguri minorilor”

  1. […] La data de 20.09.2022, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Sălaj au dispus trimiterea în judecată  a doi inculpați sub aspectul comiterii infracțiunilor de operațiuni cu substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive în formă continuată și  punerea în circulație de valori falsificate sau dobândirea de instrumente de plată  fără numerar falsificate în formă continuată, precum și disjungerea cauzei în vederea continuării cercetărilor față de un alt inculpat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de operațiuni cu substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive…  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment